Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

ΥΠΟΤΡΟΦΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑ ΑΙΒΑΤΖΙΔΟΥ




Το Υπουργείο Παιδείας , Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Τουρισμού, ανακοίνωσε την προκήρυξη τριών [3] υποτροφιών, χωρίς διαγωνισμό, για προπτυχιακές σπουδές εσωτερικού, ακαδημαϊκού έτους 2010-2011, από τα έσοδα του κληροδοτήματος "Σπύρου Αϊβατζίδου".
Οι υποτροφίες χορηγούνται σε φοιτητές και φοιτήτριες των πανεπιστημίων της χώρας καθώς και των ανωτάτων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων τεχνολογικού τομέα της χώρας.
Οι υποψήφιοι πρέπει να παρουσιάζουν οικονομική αδυναμία και να προέρχονται από γονείς ή παππούδες από τους οποίους και οι δύο ή και ο ένας έλκουν την καταγωγή τους κατά σειρά προτίμησης από: α) την τέως κοινότητα του χωρίου Νήσος (Νης) της Τουρκίας, β) την τέως επαρχίας Πισιδίας γ) το νομό ή την ευρύτερη διοικητική περιφέρεια όπου υπάγεται η επαρχία Πισιδίας δ) την ευρύτερη περιοχή της Μ. Ασίας και ε) ελλείψει των προηγούμενων από την ευρύτερη περιοχή της Κωνσταντινούπολης
Όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος στη διαδικασία επιλογής μπορούν από τις 27/7/2012 μέχρι 26/9/2012
1. Να υποβάλλουν, κατά τις εργάσιμες ημέρες, τις αιτήσεις τους με τα δικαιολογητικά το υπουργείο παιδείας σε ένα από τα εξής γραφεία:
-Στο γραφείο κληροδοτημάτων (αριθ. αφ. 2045, 2ος όροφος) κατά τι ώρες υποδοχής του κοινού 12.00-15.00
-Στο γραφείο πρωτοκόλλου (αριθ. γραφ. 0044, στο ισόγειο) κατά τις ώρες υποδοχής του κοινού 09.00-15.00
2. Να αποστείλουν τις αιτήσεις τους με τα δικαιολογητικά ταχυδρομικά, το αργότερο μέχρι και την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων με συστημένη επιστολή ή ταχυμεταφορά στην εξής ταχυδρομική διεύθυνση: Υπουργείο Παιδείας Δ/νση Διοικητικού, τμήμα Διαχ/σης και Μισθ/σίας, Γραφείο κληροδοτημάτων (αριθ. γραφ. 2045, 2ος όροφος)

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα: http://www.minedu.gov.gr/prokhryxeis-diagwnismoi-ypotrofies/ypotrofies-klirodothmata/27-07-12-prokiryksi-epilogis-trion.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου