Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

TΟ ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ





Το πρόβλημα είναι η απουσία και η ατιμωρησία του κράτους που κάνει αναγκαίο κακό την ύπαρξη τέτοιων συστημάτων, προκειμένου να υποκαθιστούν κάποιες φορές ακόμα και το ίδιο το έργο της ανήμπορης αστυνομίας, ενάντια στην ραγδαία και ολοένα αυξανόμενη παραβατικότητα, κυρίως των αλλοδαπών. Βλέπετε όταν δεν έχεις να φας και είσαι στον δρόμο κάτι πρέπει να κάνεις και αυτό θα είναι συνεπάγον με την κουλτούρα που έχεις και την ψυχολογική κατάσταση στην οποία θα σε οδηγήσει το ένστικτο της αυτοσυντήρησης.
Το πρόβλημα είναι η απουσία της εκτελεστικής και νομοθετικής εξουσίας, οι οποίες είναι δέσμιες καλά δομημένων τροπολογιών και νόμων, που επί το πλείστον δίνουν δικαιώματα και προνόμια μόνο στον παρανομούντα!
Το πρόβλημα είναι ότι αποφασίζουν για μας πολιτικοί που δεν έχουν ήθος. Που αναλαμβάνουν την ‘’πολιτική ευθύνη’’ για την καταστροφή μιας χώρας και καθώς δεν υφίστανται νομικές συνέπειες, το κάνουν με την ίδια ευκολία όσο το να μασούν μια καραμέλα!
Το πρόβλημα είναι ότι η πολιτική αναπαριστάται γεωμετρικά, σαν ένας κύκλος, που τα δύο σημεία της άκρας αριστεράς και της άκρας δεξιάς, τέμνονται, με συνέπεια να μην διαφέρουν μεταξύ τους!
Το πρόβλημα είναι ότι επετράπη να γεννηθεί αυτό το έκτρωμα και εμείς παρακολουθούμε όλες τις παραλλαγές του, χειροκροτώντας την μία και αποδοκιμάζοντας την άλλη πλευρά του ΙΔΙΟΥ νομίσματος!!  
Το πρόβλημα είναι ότι ένας λαός δεν βρίσκει κάποιον να εκφράσει την βούληση του, καθώς και αυτοί ακόμα που εκλέγει κυβερνούνται από ασυνεννοησία!
Το πρόβλημα είναι ότι η διαιόνηση της υπάρχουσας κατάστασης γεννά και αναγεννά ‘’Χρυσές Αυγές ’ !
Την λύση του προβλήματος που θα αποτρέψει την αναγκαιότητα τέτοιων τερατογεννήσεων, δεν είμαι σε θέση να την δώσω. Απλά γιατί ούτε ειδικός είμαι, ούτε και ειδήμονας. Είμαι απλός ένας υπέρμαχος της άποψης ότι όποιος έχει γνώμη, πρέπει να την λέει ανοιχτά και όχι να κρύβεται πίσω από το δάχτυλο του. Και για να μην ξεχνιόμαστε ……
«Το πιο βαθύ καζάνι της Κόλασης φυλάγεται γι’ αυτόν που σε περιόδους κρίσης αποφεύγει να επιλέξει στρατόπεδο»Δάντης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου