Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ!!!







Την στιγμή που ακόμα και τα κονδύλια για την αγορά ανταλλακτικών για υπερπολύτιμα οπλικά συστήματα αποτελούν είδος εν ανεπαρκεία (π.χ. για την βολή επιχειρησιακής αποδοχής των S-300PMU1 γίνονται σκληρές διαπραγματεύσεις για το κολοσσιαίο κονδύλί των... 



2,4 εκατ. ευρώ!), κάποιοι στο Πολεμικό Μουσείο της Αθήνας έχουν χιούμορ και πιστεύουν ότι αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να δαπανηθούν με την συγχρηματοδότηση της ΕΕ, τρία εκατομμύρια ευρώ για την ηλεκτρονική αναβάθμιση του Μουσείου. Πιο συγκεκριμένα πρόσφατα δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο η προκήρυξη διαγωνισμού με τίτλο, «Ανάδειξη Εκθεμάτων μέσω Διαδραστικών Ηλεκτρονικών Εφαρμογών και Υπηρεσιών για το Πολεμικό Μουσείο». 


Σύμφωνα με την ανακοίνωση το έργο (το οποίο "εντοπίστηκε" από το yened.blogspot.com) περιλαμβάνει 


• Προμήθεια εξοπλισμού πληροφορικής και συνοδευτικού λογισμικού 
• Υπηρεσίες ψηφιοποίησης, τεκμηρίωσης και ανάπτυξη εφαρμογώνδιαχείρισης του υλικού του αρχείου του ΠΜ 
• Ανάπτυξη διαδικτυακού τόπου 
• Ανάπτυξη εφαρμογών για ηλεκτρονικό μουσείο – εγκατάσταση συστήματος ξενάγησης Ανάπτυξη πολυμεσικής έκθεσης 
• Υπηρεσίες προβολής του έργου 


Το συνολικό ύψος της σύμβασης ξεπερνά τα 3 εκατ. ευρώ και πιο συγκεκριμένα 3.065.000 ευρώ (προϋπολογισμός χωρίς ΦΠΑ: € 2.491.869,92 - ΦΠΑ (23%): € 573.130,08). Το Έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «ΨΗΦΙΑΚΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗ», του ΕΣΠΑ, από το ΕΤΠΑ και από Εθνικούς Πόρους. Προφανώς κάποιοι έχουν χιουμορ, για να μην πούμε τίποτα χειρότερο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου