Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

ΑΓΡΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΕΛΛΗΣ ΣΤΑΗ ΚΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ"





Αιτία της κόντρας ήταν το σχόλιο της Έλλης Στάηστη ΝΕΤ ότι δεν θεωρεί την «Δημοκρατία», «Le Monde».
Στο σημερινό της φύλλο, η «Δημοκρατία» απάντησε με δημοσίευμα στη δημοσιογράφο:
«Δεν είμαστε όλοι ίδιοι!
Ευτυχώς δεν έχουμε (κανείς εδώ στη συντροφιά της “δημοκρατίας” μας) τίποτα κοινό με την Έλλη Στάη (που έφθασε στο έσχατο σημείο προχθές να συγκρίνει απαξιωτικά αυτήν την ελεύθερη έπαλξη με τη… “Le Monde“!).
Ούτε κατά… σύμπτωση! Άλλες ζωές, άλλες απόψεις, άλλα ενδιαφέροντα, άλλες παραστάσεις, εντελώς διαφορετικές – δόξα τω Θεώ – προτεραιότητες!
Ευτυχώς δεν πήγαμε ποτέ διακοπές μαζί με τον Ανδρέα Παπανδρέου και τη Δήμητρα στο πολυτελές “Elounda Beach”, δεν αναγκασθήκαμε να γίνουμε γελωτοποιοί των ισχυρών αυτής της χώρας, δεν πιεστήκαμε να χαϊδέψομε αυτιά για ένα πολύ καλό μεροκάματο στη δημόσια τηλεόραση και αλλού. Ευτυχώς δεν μοιάζουμε στην Έλλη Στάη!
Ούτε την έχουμε συναντήσει ποτέ (πως θα… γινόταν άλλωστε;) σε κάποιο γυμναστήριο των βορείων προαστίων, σε κάποια θαλαμηγό εφοπλιστή στ’ ανοιχτά της Ύδρας, σε κάποιον προθάλαμο διάσημου πλαστικού χειρουργού (που ανασυγκροτεί με το νυστέρι του γκρεμισμένες προσωπικότητες), σε κάποιο ξενοδοχείο του Μιλάνου, της Κυανής Ακτής και του Μανχάταν, σε κάποιο ατελιέ του Κολωνακίου!
Δεν είμαστε όλοι ίδιοι – το γνωρίζουν και οι πέτρες αυτό. Εμείς είμαστε το αύριο της πατρίδας, η κομψευόμενη νεανίζουσα τηλεπαρουσιάστρια εκπροσωπεί το θλιβερό χθες και όλα όσα θέλει να λησμονήσει ο κόσμος, ο οποίος τσαλαπατήθηκε από ένα καθεστώς που πιστεύει λανθασμένα ότι όλοι γεννήθηκαν για να το υπηρετούν, όπως η… παιδούλα της ΝΕΤ με τα ακριβά αξεσουάρ!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου